Neste Automotive lansează campania de service #StaiAcasa,* prin intermediul căreia îi ajută pe șoferi să circule în siguranță

Service-ul Neste Automotive rămâne deschis pentru a ajuta clienții care au cu adevărat nevoie să circule, să poată face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasa.

Lansată ca urmare a crizei de Coronavirus, campania #StaiAcasa asigură contra cost preluarea, repararea, igienizarea și livrarea mașinilor. De asemenea, proprietarii beneficiază de rezumate video ale serviciilor realizate.

Se oferă și serviciul „Door-to-door”, ce include preluarea și returnarea vehiculului la locuința sau sediul clientului.

Neste Automotive dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea serviciului „Door-to-door”, din cadrul campaniei #StaiAcasa. Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă / sediul clientului și returnarea ei de către consilierii service. Mai mult, campania #StaiAcasa cuprinde și efectuarea unui rezumat video despre operațiunile necesare, prin intermediul aplicației Video Check*, precum și igienizarea mașinilor. Astfel, se asigură că autoturismele și autoutilitarele sunt predate în maximă siguranță după intervențiile în service.

În timpul preluării/reparării/livrării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.

Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clienților să vadă și să aprobe clar lucrarea recomandată și costul acesteia. Verificarea video poate fi accesată prin orice dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau computer.

 

Cum funcționează?

 

Accesezi serviciul nostru de programare service online

Selectezi operațiunile de service prestabilite și/sau ne comunici ce ai nevoie.

Soliciți campania #StaiAcasa și finalizezi programarea. Nu uita să furnizezi numărul de telefon pentru a fi contactat ulterior.