NOUL FORD RANGER RAPTOR

IN CURAND

Nu este un pick up oarecare. Aceasta este un super-pick up!

Noul Ranger Raptor. Europa are primul pick up de serie, cu inalte performante off-road. Acesta este un vehicul realizat in intregime pentru a domina fiecare mediu. Si nu mai exista altceva asemanator.


Diferit prin design

Imediat ce vei vedea noul Ford Ranger Raptor, vei sti ca nu este doar un alt model de pick up. Fiecare detaliu a fost executat cu precizie, pentru o viata solicitanta, plina de ascensiuni montane, traversari de rauri si calatorii prin desert. De la barele din fata si din spate, solide si functionale, si placa de protectie frontala, la grila deosebita Ford Ranger Raptor si jantele din aliaj cu anvelope durabile, Ranger Raptor reprezinta o exprimare indrazneata oriunde ai merge. Si, cu adevarat, poti merge oriunde.

Inteligent si puternic

Noul Range Raptor nu este doar puternic. Este si inteligent. Cand te asezi in scaunele speciale si pui mana pe volanul unic, imbracat in piele, preiei instantaneu comanda unei game largi de sisteme avansate. Toate concepute pentru a te ajuta sa infrunti orice provocare. Acestea includ si noul si puternicul sistem de adaptare la terenul de rulare (Terrain Management System). Apasand un buton, poti alege unul dintre cele sase moduri diferite, fiecare optimizand performanta pentru un tip diferit de teren: modul „Normal”, modul „Sport”, modul „Iarba, pietris si zapada”, modul „Noroi si nisip”, modul „Stanca”, iar pentru o performanta imbatabila pe teren accidentat, modul „Baja”.Conceput pentru toate tipurile de teren

Ford Ranger Raptor combina perfect ADN-ul performantei marca Ford cu un randament imbatabil pe teren denivelat. Legendara suspensie Fox Pro, inspirata de performanta, a fost reglata cu precizie pentru a face fata celor mai dificile tipuri de terenuri - absorbind impactul dur si atenuand trecerea peste denivelari. Sasiul unic, cu cadrul tip scara, a fost executat din otel cu grad mare de puritate, de inalta rezistenta, pentru a satisface cerintele extrem de exigente ale condusului de performanta pe teren denivelat. De fapt, fiecare functie este conceputa pentru a asigura ca Raptor-ul ofera experienta suprema de condus pe teren denivelat.