NOUL FORD TRANSIT CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Noul Transit Custom Plug-in Hybrid electric (PHEV), de ultima generatie, este construit special pentru a te ajuta sa lucrezi mai eficient ca niciodata.

Lucreaza mai inteligent

Noul Transit Custom Plug-In Hybrid a fost construit de la zero pentru a oferi o combinatie perfecta intre capacitatea legendara Transit, dinamicile de condus satisfacatoare si eficienta mai buna decat oricand.

 

 

 

Deplasari scurte, numai cu energie electric

 

Capacitate de incarcare impresionanta

Cuplu motor de 355 Nm

 

56 km

 

35 mile

 

1000 kg

 

6.0 m3

 

92 KW

 

126 CP


Viitorul vehiculelor comerciale

Noul Transit Custom Plug-in Hybrid electric (PHEV), de ultima generatie, este construit special pentru a te ajuta sa lucrezi mai eficient ca niciodata. Grupul motopropulsor poate fi incarcat la retea si functioneaza numai cu energie electrica in deplasarile mai scurte. Motorul EcoBoost de 1,0 litri, multipremiat, mareste suplimentar eficienta, chiar si la deplasari mai lungi. Furgoneta Transit Custom Plug-In Hybrid ajuta la reducerea poluarii locale si ofera flexibilitatea, capacitatea si fiabilitatea la care te astepti de la Ford Transit Custom.

Mergi mai departe, la costuri mai mici

Complet incarcat, noul Transit Custom Plug-In Hybrid te poate duce mai mult de 56 de kilometri utilizand doar motorul electric. Aceasta functie este ideala pentru deplasarile scurte prin oras care, de obicei, conduc la o eficienta scazuta si la mai multi bani cheltuiti pe combustibil. In deplasarile mai lungi, motorul EcoBoost de 1,0 litri ajuta la extinderea razei de actiune a furgonetei, lucrand impreuna cu franarea regenerativa pentru a reincarca bateria. Iar odata ce este suficient incarcata, poti trece din nou numai pe electricitate, fapt care te ajuta sa economisesti bani si sa reduci poluarea.Competenta fara compromisuri

Noul Transit Custom Plug-In Hybrid ofera emisii reduse fara compromiterea niciuneia dintre functiile care fac din Transit Custom unul dintre cele mai populare vehicule comerciale. Cu pana la sase metri cubi de spatiu de incarcare, furgoneta poate transporta fara efort scanduri standard de 8’ x 4’, sau trei europaleti, asezati pe podea. Avand cea mai larga deschidere a usii laterale de incarcare dintre toate vehiculele din clasa sa, noul Transit Custom Plug-In Hybrid se potriveste perfect pentru mutarea marfurilor prin oras intr-un mod cat mai eficient. Mandrindu-se cu o sarcina utila bruta maxima de pana la 1.530 kg (H1)/1.481 kg (H2) pentru furgoneta cu ampatament scurt (SWB) si o sarcina utila maxima de pana la 1.447 kg (H1)/1.395 kg (H2) pentru furgoneta cu ampatament lung (LWB), Transit Custom Plug-In Hybrid ramane perfect capabil sa transporte incarcaturi grele.

Ce vehicul electric e potrivit pentru tine?

Exista multe informatii despre vehiculele electrice in lume. Si incercarea de a alege un vehicul pentru a se potrivi cu stilul tau de viata nu este usor. De aceea am reunit toate faptele de care ai nevoie pentru a te ajuta sa alegi masina potrivita pentru tine.