Biroul tau mobil

Confortul specific autoturismelor, scaunele durabile si pozitia de condus impunatoare fac din Transit Connect un loc relaxant si confortabil.


SYNC 3. „Hands Free”, fara efort

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6" cu gesturi de „ciupire si glisare”, pentru a naviga intuitiv.

Incarca din mers

Incarcarea wireless este disponibila pentru anumite telefoane inteligente, ceea ce inseamna ca nu a fost niciodata mai usor sa te asiguri ca dispozitivele tale sunt intotdeauna gata de utilizat.Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale

Sistemul de andocare este conceput pentru a-ti sustine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3, fiind dotat si cu un port USB.

Porneste vehiculul prin simpla atingere a unui buton

Noul Transit Connect detecteaza automat prezenta propriei chei cu telecomanda, unice, chiar daca aceasta se afla in buzunarul tau sau in geanta. Asadar, trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power si motorul va porni.Spatiu pentru orice

Consola centrala conceputa inteligent include o priza de alimentare de 12 V, conectivitate USB cu incarcare, doua suporturi pentru pahare si spatii de depozitare concepute pentru dosare A4.

Curata parbrizul repede, cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid la drum in diminetile geroase. Nu trebuie decat sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor.