NOUL FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Construit pentru eficienta. Creat pentru confort.

Noul Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) este construit special pentru a ajuta la transportul pasagerilor, mai eficient ca niciodată. Tehnologia inteligenta, hibrid, ajuta la mentinerea emisiilor la un nivel minim, iar design-ul inteligent creeaza un interior rafinat pentru ca toti pasagerii sa se simta confortabil.


Ce este mai bun din ambele lumi

Noul Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid are doua surse de alimentare pentru a-i ajuta pe pasagerii tai sa ajunga unde au nevoie, mai eficient ca niciodată. Sistemul de propulsie avansat iti permite sa faci deplasari scurte, cu emisii zero. Iar pentru deplasarile mai lungi, motorul multi-premiat, EcoBoost 1.0 l, intra in actiune pentru a te asigura ca poti merge cat de mult doresti. Tehnologia acestuia este conceputa pentru a mari la maximum eficienta, fara a compromite fiabilitatea si adaptabilitatea pe care le asteptati de la un Tourneo.

Reincarcare fara efort

Vehiculul Plug-in Hybrid poate fi incarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Iar odata ce este incarcat complet, poti sa conduci peste 56 km folosind doar energia electrica - suficient pentru a efectua cele mai scurte deplasari in oras, fara a folosi combustibil. Atunci cand puterea bateriei tale este redusa, motorul nu numai ca mareste raza de actiune, dar ajuta si la reincarcarea bateriei. Tourneo utilizeaza si tehnologia inteligenta de auto-incarcare, cum ar fi franarea regenerativa, pentru a retrimite energia la motorul electric. Odata ce este suficient de incarcat, poti trece din nou numai pe electricitate, ceea ce te ajuta sa economisiti bani si sa reduci poluarea. Calatoreste mereu la clasa "business"

Noul Tourneo Custom Plug-in Hybrid mareste la maxim eficienta, fara a compromite spatiul interior, confortul sau adaptabilitatea. Scaunele din spate pot fi mutate intr-o varietate de configuratii, pentru a mari la maximum spatiul pentru picioare sau pentru bagaje. Poti crea chiar si un aranjament stil conferinta atunci cand pasagerii tai au nevoie de spatiu pentru a discuta. Materialele textile premium asigura niveluri de confort exceptionale, oriunde te asezi. Iar atentia meticuloasa acordata detaliilor asigura o experienta rafinata la fiecare deplasare.