Noul Ford Tourneo Custom


Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata

Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere le poate identifica cu succes. O pictograma de viteza sau un semn de interzicere a depasirii, apare automat pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand detecteaza ca intrii intr-o zona cu o limita noua.

Performanta care atinge obiectivele

Motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri e un motor diesel avansat, ce atinge obiectivele de emisie Euro 6.2. Aceste obiective au fost indeplinite prin introducerea unei tehnologii cu sisteme catalitice avansate. Toate acestea au fost realizate fara a sacrifica performanta sau placerea de a conduce.

 Scaune pentru confort si flexibilitate

Scaunul soferului e complet reglabil, impreuna cu volanul, ca tu sa iti gasesti usor pozitia de condus ideala. Exista si o cotiera incorporata, iar suportul reglabil pentru zona lombara, scaunele fata incalzite si scaunul soferului cu reglare electrica, sunt optionale. La acestea se adauga sistemul versatil de scaune pentru conferinta, ce permite rotirea randului al doilea cu fata spre spatele vehiculului. Astfel, sunt posibile numeroase configuratii pentru a crea spatiul ideal de transport sau pentru marirea zonei destinate bagajelor, fara a fi necesara scoaterea vreunui scaun.

 

Daca ai nevoie de mai mult spatiu de incarcare, scaunele de pe al doilea si al treilea rand pot fi scoase separat. Acest lucru iti permite sa configurezi vehiculul cum doresti, pentru a obtine exact spatiul de care ai nevoie.


Un sistem care protejeaza pietonii

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele mai lente de pe drumul din fata sau pietonii care s-ar putea intersecta cu traseul tau, avertizandu prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Aceasta tehnologie a ajuta la reducerea severitatii accidentelor sau la evitarea completa a acestora, functionand cu eficacitate la viteze pana in 80 km/h (cu vehiculul si carosabilul in stare normala).