Conceput pentru confort si flexibilitate

Minunat de condus, minunat de calatorit cu el si construit utilizand materiale de inalta calitate, cu finisaje premium. Noul Ford Tourneo Connect este relaxant, rafinat si practic. Tehnologiile avansate pe care le gasesti la interior includ SYNC 3 si incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, pentru a te asigura ca esti conectat si relaxat atunci cand conduci.


Ford SYNC 3

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Fie prin comenzile vocale, fie direct prin gesturi intuitive de „pinch” si „swipe” pe ecranul tactil color de 6". Live Traffic te poate ajuta sa eviti blocajele. Sau poti chiar sa accesezi o lista de restaurante din imprejurimi pur si simplu spunand „I’m hungry” ("imi este foame").

Incarca din mers

Incarcarea wireless este disponibila pentru anumite telefoane inteligente, ceea ce inseamna ca nu a fost niciodata mai usor sa te asiguri ca dispozitivele tale sunt intotdeauna gata de utilizat. Cheia ta catre o lume mai bine conectata

In premiera, Tourneo Connect va fi disponibil cu un modem FordPass Connect*, un sistem conceput sa faca fiecare calatorie mai simpla si mai placuta. Activeaza o gama de functii, inclusiv Wi-Fi ** pentru pana la 10 dispozitive, astfel incat pasagerii isi pot utiliza serviciul preferat de streaming si pot face ca acele calatorii lungi sa para scurte. In plus, cu ajutorul actualizarilor in timp real despre trafic *** trimise direct in sistemul integrat de navigatie prin satelit, vei ajunge mult mai relaxat si la timp. 

Descarca aplicatia FordPass pentru avea acces la mai multe functii

FordPass Connect devine si mai puternic atunci cand este imperecheat cu telefonul tau inteligent, prin aplicatia FordPass. Odata conectate, poti profita de o gama larga de functii noi, inovatoare, inclusiv localizarea vehiculului, atunci cand nu-ti amintesti unde ai parcat, si inchiderea si deschiderea acestuia de la distanta. Acest lucru te va ajuta sa verifici de doua ori daca vehiculul este incuiat sau chiar sa permiti unei alte persoane sa aiba acces la vehicul atunci cand te afli in alta parte. In plus, daca ai cutie de viteze automata, poti chiar porni vehiculul, astfel incat sa fie dezghetat, dezaburit si gata de drum atunci cand esti pregatit de plecare. De asemenea, iti poti programa functia de navigatie prin satelit, trimitand o destinatie vehiculului, direct de pe telefon.Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale

Sistemul de andocare este conceput pentru a-ti sustine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3, fiind dotat si cu un port USB.

Porneste vehiculul prin simpla atingere a unui buton

Noul Tourneo Connect detecteaza automat prezenta propriei chei cu telecomanda, unice, chiar daca aceasta se afla in buzunarul tau sau in geanta. Asadar, trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power si motorul va porni.Curata parbrizul repede, cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid la drum in diminetile geroase. Nu trebuie decat sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor.