Performanta

Gama de motoare disponibile pentru Mondeo asigura performante excelente. Iar suspensiile imbunatatite, impreuna cu o serie de tehnologii inteligente, iti ofera control absolut asupra acestei puteri rafinate. Rezultatul: manevrabilitate de inalta precizie in orice situatie.

 

Ford Mondeo e disponibil cu motoare avansate, pe benzina, pe motorina si electrice hibride, ce ofera performanta deosebita imbinata cu eficienta. De fapt, combinatia intre designul inteligent si proiectarea avansata, inseamna o economie remarcabila si emisii reduse de CO2.

Un sistem care te ajuta sa economisesti combustibil

EV+ combina sistemul GPS incorporat al Ford SYNC cu un software complex, care identifica destinatiile frecvente. Asa ca, atunci cand te afli la o distanta prestabilita de un loc in care opresti de obicei, masina va incerca sa mentina modul de condus exclusiv electric, pana ajungi la destinatie.EcoBoost: profita la maximum de placerea de a conduce

Doua variante de motorizare pe benzina EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie:

 

•Motorul EcoBoost de 1,5 litri dezvolta 160 CP.

 

• Motorul EcoBoost de 2 litri dezvolta o putere impresionanta, de 240 CP, in timp ce un sistem „sound symposer” special proiectat iti permite sa auzi in habitaclu zgomotul distinct al motorului, atunci cand accelerezi puternic

Optiuni diesel

Preferi un motor diesel? Poti alege un motor 1.5 TDCi sau 2.0 TDCi. Motorul 2.0 TDCi este disponibil si intr-o varianta ECOnetic care furnizeaza o capacitate suplimentara. Toate motoarele sunt echipate cu cea mai recenta tehnologie pentru a imbunatati puterea, cuplul si consumul, respectand in acelasi timp standardele stricte de emisii Euro 6.2.Un sistem care te ajuta sa economisesti combustibil

EV+ combina sistemul GPS incorporat al Ford SYNC cu un software complex, pentru a invata si memora destinatiile frecvente. Asadar, cand te afli la o distanta prestabilita de un loc unde te opresti de obicei, masina va incerca sa mentina modul de condus exclusiv electric, pana ajungi la destinatia dorita.

Schimbator cu padele: bucura-te de schimbari rapide ale treptelor de viteză in cazul transmisiei automate

Regasindu-se in mod normal pe masinile sport de inalta performanta, comenzile de schimbare automata, cu padele, sunt disponibile cu ambele variante de transmisii ale lui Mondeo: PowerShift si automata cu 6 trepte. Aceasta tehnologie inspirata de masinile de curse faciliteaza schimbarea rapida si fara efort a treptelor de viteza.