Cat costă ITP-ul? Acte necesare și sancțiuni pentru ITP expirat

Inspecția Tehnică Periodică este obligatorie pentru toate autovehiculele care circulă pe drumurile publice. În cadrul acestei verificării se măsoară, cu ajutorul unei aparaturi speciale, aspecte legate de: noxele emise de motor, sistemul de direcție, cel de frânare dar și fluxul de lumină și poziția acestuia.

Întreținerea mașinii: 5 sfaturi pentru a păstra valoarea mașinii tale

Întreținerea mașinii este esențială pentru funcționarea sa optimă, dar și pentru a menține, în timp, valoarea acesteia. Astfel, indiferent dacă ai de gând să conduci același automobil ani la rând, sau dacă te gândești să-l vinzi în viitorul apropiat, poți obține beneficii în ambele cazuri, dacă te ocupi de îngrijirea acesteia așa cum se cuvine. În continuare îți oferim câteva sugestii despre cum îți poți întreține mașina corespunzător!

Cum să-ți vinzi mașina rapid

Dacă ai în plan să-ți vinzi mașina și vrei să găsești cât mai repede un cumpărător, poți apela la câteva mici trucuri, pe care ți le vom prezenta în acest articol. Mai apoi, poți folosi banii obținuți de pe vechiul tău automobil pentru a-ți achiziționa unul nou.

Dublă victorie pentru Ford: Autoutilitara Internațională a Anului și Pick-up-ul Internațional al Anului

Autoutilitara electrificată Transit Custom în versiunile cu motorizare Plug-in Hybrid și EcoBlue Hybrid a fost desemnată Autoutilitara Internațională a Anului. Ford Ranger a obținut premiul pentru Pick-up-ul Anului.

La câți kilometri se schimbă plăcuțele de frână?

Există mai multe piese auto care se încadrează la categoria consumabilelor și care trebuie înlocuite periodic. Printre acestea se numără și plăcuțele de frână, a căror funcționare optimă garantează siguranța și precizia șofatului. Potrivit specialiștilor, plăcuțele de frână trebuie schimbate la un interval de timp stabilit în funcție de diverși factori.