La câți kilometri se schimbă plăcuțele de frână?

Există mai multe piese auto care se încadrează la categoria consumabilelor și care trebuie înlocuite periodic. Printre acestea se numără și plăcuțele de frână, a căror funcționare optimă garantează siguranța și precizia șofatului. Potrivit specialiștilor, plăcuțele de frână trebuie schimbate la un interval de timp stabilit în funcție de diverși factori.

Cea mai bună mașină de familie de la Ford

Un automobil destinat utilizării de familie trebuie să aibă o serie de caracteristici specifice. Spațiul, siguranța oferită, dar și costurile de întreținere sunt cei mai importanți factori pe baza cărora majoritatea șoferilor își aleg o mașină de familie.

La cât timp se schimbă uleiul de motor: Sfaturi de la specialiști

Schimbul uleiului de motor este o acțiune destul de simplă, dar foarte importantă pentru întreținerea mașinii. Uleiul de motor este acel produs care menține buna funcționare a motorului, sporind durata de viață a acestuia. Există anumite reguli pe care oricine trebuie să le știe despre schimbarea uleiului de motor, unul dintre cele mai importante fluide consumabile ale mașinii. Specialiștii din echipa Neste Automotive oferă, în cele ce urmează, sfaturi utile în acest sens.

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină second hand?

Ai pus ochii de curând pe o mașină la volanul căreia te vezi pentru următorii ani? Bugetul nu îți permite să cumperi o mașină nouă, dar ai găsit alternativa avantajoasă într-un autoturism la mâna a doua?

Ce mașină nouă să cumpăr?

Probabil te-ai întrebat recent asta, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi utile în acest sens.