La cât timp se schimbă uleiul de motor: Sfaturi de la specialiști

Schimbul uleiului de motor este o acțiune destul de simplă, dar foarte importantă pentru întreținerea mașinii. Uleiul de motor este acel produs care menține buna funcționare a motorului, sporind durata de viață a acestuia. Există anumite reguli pe care oricine trebuie să le știe despre schimbarea uleiului de motor, unul dintre cele mai importante fluide consumabile ale mașinii. Specialiștii din echipa Neste Automotive oferă, în cele ce urmează, sfaturi utile în acest sens.

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină second hand?

Ai pus ochii de curând pe o mașină la volanul căreia te vezi pentru următorii ani? Bugetul nu îți permite să cumperi o mașină nouă, dar ai găsit alternativa avantajoasă într-un autoturism la mâna a doua?

Ce mașină nouă să cumpăr?

Probabil te-ai întrebat recent asta, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi utile în acest sens.

Ce acte sunt necesare pentru numerele roșii?

Ți-ai cumpărat de curând o mașină nouă sau ai reușit să nu depășești bugetul pe care îl aveai la dispoziție și ai optat pentru achiziția unei mașini rulate? Înseamnă că abia aștepți să o poți scoate la un drum mai lung sau să te bucuri de ea în interiorul orașului, până la serviciu sau la cumpărături.

Tuningul unui autoturism - legal vs. ilegal

Dacă te-ai gândit cel puțin o dată cum ar fi ca sub capota mașinii tale să se regăsească mai mulți cai putere sau cum ar fi ca autoturismul pe care îl conduci să întoarcă toate privirile la semafor, înseamnă că ești pregătit să investești pe partea de tuning auto.