Accesibilitate

Politica noastră

Pentru Neste Automotive este foarte important ca toată lumea să aibă acces deplin la site-ul nostru. Tocmai de aceea, am derulat evaluări privind accesibilitatea tuturor site-urilor noastre, conform cadrului orientativ stabilit de World Wide Web Consortium (W3C). Am aplicat recomandările din rezultatatele evaluărilor şi ne ocupăm permanent de îmbunătăţirea site-urilor noastre.

 

Pentru mai multe informaţii despre cadrul orientativ aplicat, vă rugăm să vizitaţi: http://www.w3.org/WAI/intro/wcag.php

Întrebări sau observaţii

Dacă vreţi să ne comunicaţi orice fel de impresii despre accesibilitatea site-ului nostru, sau dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare despre serviciile şi produsele pe care le oferim, vă rugăm să luaţi legătura cu serviciul nostru de informaţii. Vom face tot posibilul pentru a vă furniza informaţiile solicitate într-un format cât mai accesibil.

 

Ne puteţi contacta prin poştă:

Neste Automotive, Sos. Chitilei nr. 431, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 012391

Sau la telefon: 031.425.35.45

 

Pentru a veni în sprijinul celor care folosesc cititoare de ecran sau orice alte tehnologii de asistenţă, am proiectat site-ul într-o manieră care să permită accesul simplu şi facil la informaţii. De exemplu, am folosit contraste puternice, pentru a reduce problemele cu care se confruntă persoanele cu dificultăţi de vedere; am eliminat, de asemenea, elementele stridente care pot fi dăunătoare pentru anumite persoane. Am etichetat câmpurile pentru introducerea de informaţii şi am folosit "Alt Tags" suportate de cititoarele de ecran. De asemenea, am avut grijă să nu existe limite de timp pentru vizualizarea conţinutului şi introducerea de informaţii.